Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστική σεζόν είχε ο Ρικάρντο Πέρες στη φιλική νίκη της Κ19 του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης του Πανιωνίου με 4-2. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τους Κυανέρυθρους στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποτέλεσε ιδανική πρόβα ενόψει της αναχώρησης της Κ19 του Ολυμπιακού την ερχόμενη Παρασκευή (26/7) για την Αγγλία και το προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (έως τις 9/8), κάτι που γίνεται για πρώτη φόρα σε επίπεδο Ακαδημιών στη χώρα μας!

Οι Πειραιώτες στο διάστημα που θα παραμείνουν στο Νησί θα δώσουν σπουδαία φιλικά προετοιμασίας απέναντι σε Ρέντινγκ (27/7), Έβερτον (30/7), Σέφιλντ Γουένσντεϊ (31/7), Νότιγχαμ Φόρεστ (3/8), Μάντσεστερ Σίτι (6/8) και Άστον Βίλα (7/8).

Για την ιστορία, τα γκολ του Ολυμπιακού στο σημερινό φιλικό, πέτυχαν οι Τσέλιος (45’, ασίστ Μαρίνος), Βοΐλης (49’, ασίστ Συρμής), Σουρλής (62’, ασίστ Βοΐλης), Τσάβος (88’, ασίστ Σουρλής), ενώ ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Μούντριχα και μείωσε σε 3-2 με τέρμα του Πίκουλα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: Στουρνάρας, Μαρτίνης, Μποσκουΐδης, Κατσογιάννης, Ντουμάνης, Νικόλης, Σαπουντζής, Φέκας, Μαρίνος, Τσέλιος, Μπουλάρι.

Β’ ημίχρονο: Στουρνάρας (Παπαδούδης 71’), Κεραμίδας, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Τσάβος, Κασέμι, Νεοφυτίδης, Σουρλής, Κατσαβάκης, Συρμής, Βοΐλης.