Μία ήμερα μετά την επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης του πρόσιου χιαστού στο δεξί του γόνατο, ο Κώστας Φορτούνης «μίλησε». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, με μήνυμα μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και δήλωσε σίγουρος ότι θα επιστρέψει. Πιο δυνατός.

«Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματά σας!! Να είστε σίγουροι ότι με δουλειά και υπομονή θα επιστρέψω πιο δυνατός!!! ??» έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει… τσουνάμι νέων ευχών, ακόμη και από οπαδούς άλλων ομάδων.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο «Metropolitan», αλλά θα δέχεται καθημερινή παρακολούθηση από τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, που ήταν και ο χειρουργός που αποκατέστησε τη βλάβη στο γόνατο του διεθνούς μέσου.

Αυτές τις δύο ημέρες από το δωμάτιο του Φορτούνη έχουν περάσει συγγενείς του, συμπαίκτες, ο Πέδρο Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, μέλη της διοίκησης, αλλά και απλός κόσμος, που ήθελε να στείλει τις ευχές του στον Φορτούνη. Μια πρωτοφανής επίθεση αγάπης και υποστήριξης, που έχει κάνει τον Ελληνα μεσοεπιθετικό να πάρει ακόμη περισσότερη δύναμη.