Ο Άντονι Ντέιβις είναι κι επίσημα εδώ και μερικές εβδομάδες παίκτης των Λέικερς και συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε όμως ο Αμερικανός σούπερ σταρ μίλησε για τους Μπουλς και το Σικάγο και όχι για την ομάδα του LA. Ο λόγος είναι ότι έχει γεννηθεί στην πόλη των ανέμων και απάντησε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια μέρα στους Μπουλς.

Ο Ντέιβις ξεκαθάρισε λοιπόν ότι αν του δινόταν η ευκαιρία θα σκεφτόταν σοβαρά να πάει στην ομάδα που έλαμψε ο Μάικλ Τζόρνταν, τονίζοντας αρχικά ότι είναι η Μέκκα του μπάσκετ και πως εκεί είναι το σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Chicago Tribune:

Για την πόλη του Σικάγο: «Η αγάπη της πόλης για το μπάσκετ είναι τεράστια! Ανεξάρτητα από αν έχει ζέστη ή κρύο στο γήπεδο ή βρέχει έξω, οτιδήποτε, σημαίνει πολλά το μπάσκετ για τους παίκτες που είναι από εκεί, γιατί είμαστε μπασκετική πόλη. Είμαστε η Μέκκα του μπάσκετ».

Για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να αγωνιστεί στους Μπουλς: «Είναι το σπίτι μου εκεί. Αν η ευκαιρία αυτή έρθει ποτέ, τότε, όταν θα είναι η ώρα, θα το σκεφτώ σίγουρα».