Η απόκτηση αριστερού μπακ είναι η προτεραιότητα για το Σάββα Παντελίδη και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο καθώς η παρουσία στο ρόστερ μόνο του Μίσι Κόρχουτ, υποχρεώνει τον προπονητή του Άρη και να τον πιέζει παραπάνω για τις ανάγκες των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Παντελίδης με βάση το υπάρχον ρόστερ θα πρέπει να προβεί σε αλχημείες για να βρει τη λύση σε περίπτωση που πρέπει να τον στερηθεί. Ο Ισπανός Ντάνι Καστεγιάνο, ο Αργεντινός Λουίς Ιμπάνιες είναι τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα από την οποία δεν λείπει και αυτό του Άγγλου Τομ Πιρς της Λιντς.

Όμως, ο σχεδιασμός φαίνεται ότι προβλέπει κάτι ακόμη: Πιθανότατα μετά από τους αγώνες με την ΑΕΛ, ο Άρης θα βγει στην αγορά για έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει σε όλο το πλάτος της επίθεσης δηλαδή και σαν φορ και σαν γουίνγκερ.

Στόχος όπως φαίνεται είναι να υπάρχουν εναλλακτικές για τον Ιντέγε καθώς ο Γιουνές είναι εκτός και δείχνει αρκετά πίσω. Ίσως να αναζητηθεί και ένας ακόμη στόπερ με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από αυτά των Δεληζήση και Σόουζα ο οποίος σε περίπτωση ανάγκης, λόγω των τελευταίων θα μπορεί να παίξε και σαν αμυντικός χαφ.