Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αρη, ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League (25/7, Βικελίδης).

Ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα, με τον κόσμο να… εξαφανίζει τα εισιτήρια και να ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Το σημερινό πρόγραμμα (21/7) περιελάμβανε διπλή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου, με τον Ελληνα τεχνικό να βλέπει τους Λούκας Σάσα, Μπράουν Ιντέγε και Ντάνιελ Σούντγκρεν να ανεβάζουν στροφές και να «ζεσταίνονται» ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ.

Οσον αφορά στον Λάρσον, ο Σουηδός μπακ ανεβάζει ρυθμούς, αλλά ακόμα ουδείς γνωρίζει εάν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το ματς με τους Κύπριους. Από εκεί και πέρα, ο Μπρούνο Γκάμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χαμζά Γιουνές έκανε θεραπεία. Ο Τυνήσιος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα χάσει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς.