Ο Γιασίν Μεριά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Τυνησία για το Κύπελο Εθνών Αφρικής και επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε μάλιστα σε εξαιρετική κατάσταση καθώς ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Τυνησίας και βρέθηκε στην 11άδα με τους καλύτερους της διοργάνωσης.

Με τις αναμετρήσεις κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League να πλησιάζουν, ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση όσον αφορά την κατάρτιση της λίσταw των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Καλείται να αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει τον φορμαρισμένο Μεριά ο οποίος όμως έχει χάσει όλη την προετοιμασία ως τώρα λόγω Copa Africa και στερείται χημείας με τον βασικό στο κέντρο της άμυνας Ρούμπεν Σεμέδο, η αν θα πορευθεί με τους υπάρχοντες στόπερ με τους οποίους έχει δουλέψει όλον αυτό τον καιρό.

Αν τελικά το κάνει, αυτό θα αφορά κυρίως το δεύτερο ματς κόντρα στους Τσέχους στο Γ. Καραϊσκάκης και αναμένεται να την… πληρώσει ένας εκ των Μπρούνο, Αλεξάνταρ Ρατζέλοβιτς και Φιορίν Ντουρμισάι.