Η αρχή έγινε. Τώρα, μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Το φυσικό του περιβάλλον. Ο Κώστας Φορτούνης πέρασε σήμερα το πρωί την πόρτα του χειρουργείου του θεραπευτηρίου «Metropolitan» και βγαίνοντας από εκεί, το γόνατό του ήταν πάλι υγειές και έτοιμο να ανταπεξέλθει στις… εντολές του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Το πρωί του Σαββάτου ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων βρέθηκε στο νοσοκομείου, έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, τον προεγχειρητικό έλεγχο και εν συνεχεία αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών, Χρήστου Θέου, ο οποίος ανέλαβε να αποκαταστήσει τη ζημιά στον κομμένο πρόσθιο χιαστό του δεξιού του γόνατος. Και την αποκατέστησε.Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση πήγε πάρα πολύ καλά και πλέον ο Φορτούνης μετράει αντίστροφα για την ημέρα της επιστροφής του στη δράση.

Το ιατρικό πρωτόκολλο για τέτοιου είδους τραυματισμούς είναι συγκεκριμένο και ο Φορτούνης θα ακολουθήσει με ευλάβεια και με την απαραίτητη καθοδήγηση των γιατρών του Ολυμπιακού όλα τα βήματα, ένα προς ένα, έως ότου επιστρέψει δυνατός και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Στόχος των Ερυθρόλευκων, άλλωστε, είναι να γυρίσει ο ίδιος και καλύτερος και για αυτόν τον λόγο δεν θα πιεστεί, ούτε θα γίνει τίποτε με βιασύνη. Ώστε ο Φορτούνης σε 6 με 8 μήνες να βρίσκεται και πάλι σε θέση να μπει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Αλλά τώρα μπροστά του έχει Μαραθώνιο. Έναν Μαραθώνιο που θα τον ολοκληρώσει με επιτυχία, καθώς όλος ο Ολυμπιακός είναι στο πλευρό του. Όπως φάνηκε και με το παραπάνω, από όσα έγιναν στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.