• Αναζήτηση
 • Πανιώνιος : Επιστρέφουν Αθήνα για εξετάσεις Τσιλούλης και Χρουσιέλ

  Αποχώρησαν τραυματίες από το Καρπενήσι οι Χρήστος Τσιλούλης και Σεμπάστιαν Χρουσιέλ και επιστρέφουν Αθήνα για να υποβληθούν σε εξετάσεις

  Σε περιπέτειες μπήκαν οι Χρήστος Τσιλούλης και Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, έπειτα από τους τραυματισμούς τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναχώρησαν από το Καρπενήσι και το βασικό μέρος της προετοιμασίας του Πανιωνίου, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

  Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας μέσος τραυματίστηκε στο φιλικό με την ΑΕΛ, ενώ ο Πολωνός αμυντικός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα. Αμφότεροι ταξίδεψαν από το Καρπενήσι, πίσω στην Αθήνα, με την συνοδεία του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου,Νίκου Ζαμάνη και θα υποβληθούν σε εξετάσεις από τον γιατρό και πρόεδρο του Πανιωνίου Χρήστο Δάρα.

  Η υπόλοιπη ομάδα ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, έπειτα από το φιλικό με την ΑΕΛ, ενώ ακολούθησε χαλάρωση σε πισίνα, μασάζ και παγοθεραπεία. Για το απόγευμα του Σαββάτου, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Καρπενησίου.

  Όλοι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο ποδοσφαιριστών, ενόψει της δύσκολης χρονιάς που ακολουθεί.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk