• Αναζήτηση
 • Κλειστό Λιοσίων : Ζημιές από τον σεισμό, εργασίες αποκατάστασης

  Το κλειστό των Άνω Λιοσίων έχει υποστεί μερικές επιφανειακές ζημιές από τον σεισμό και το Υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μαζί με την εταιρία που συντηρεί το γήπεδο ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης

  Ο σεισμός που «χτύπησε»» την Αττική την Παρασκευή ήταν αρκετά δυνατός και προκάλεσε αρκετές ζημιές σε κτίρια και παλιές κατοικίες.

  Ανάμεσα στις κατασκευές που επηρεάστηκαν από το φυσικό φαινόμενο που είχε επίκεντρο τη Μαγούλα ήταν και το κλειστό των Άνω Λιοσίων, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το νεο «σπίτι» της μπασκετικής ΑΕΚ.

  Συγκεκριμένα, υπήρξε τις τελευταίες ώρες μια ανεπίσημη ενημέρωση ότι μπορεί να προκλήθηκαν συνέπειες στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Ανω Λιοσίων, από τον χτεσινό σεισμό και η αντίδραση ήταν άμεση.

  Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και το επιτελείο του αντέδρασε στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο γήπεδο και προχώρησε σε αυτοψία. Στις 10 το πρωί, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου της ΓΓΑ.

  Διαπιστώθηκαν επιφανειακές μικροζημιές και σε συνεννόηση με την ιδιωτική εταιρεία, που έχει την ευθύνη της συντήρησής του, το «σπίτι της πάλης» θα παραμείνει κλειστό το σαββατοκύριακο, προκειμένου τάχιστα να ολοκληρωθούν οι όποιες εργασίες αποκατάστασης, για να επαλειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk