Το… σίριαλ του Λούκας Μπογέ φαίνεται πως έχει αρκετά επεισόδια ακόμα. O 23χρονος δεν έχει μέλλον στην Τορίνο, με τους ιθύνον τες του ιταλικού συλλόγου –σύμφωνα με την Live Sport- να ενημερώνουν τον ποδοσφαιριστή ώστε να ξεκινήσει τις διαδικασίες εύρεσης άλλης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ομάδες από Ιταλία (Σασουόλο, Βερόνα) και Αργεντινή (Εστουδιάντες) φαίνεται να τον έχουν ήδη στη λίστα τους, με τον Ντιέγκο Μιλίτο των «Φοιτητών» να τον έχει πολύ ψηλά στα θέλω του καθώς τον θεωρεί εξαιρετική λύση για τα φτερά της επίθεσης.

Ο παίκτης όμως φαίνεται να έχει σαν πρώτο στόχο του την επιστροφή στην ΑΕΚ, θέλοντας να επιστρέψει σε ένα γνώριμο περιβάλλον για να δείξει τι μπορεί να κάνει, χωρίς να χρειαστεί χρόνος προσαρμογής. Η ΑΕΚ ίσως κοιτάξει την περίπτωσή του αν τα οικονομικά δεδομένα κινηθούν σε λογικό πλαίσιο.

Ο παίκτης πέρσι είχε απολαβές άνω των 600.000 ευρώ με τη ρήτρα απόκτησής του να κυμαίνεται στα 6 εκατ. ευρώ, δεδομένα απαγορευτικά, αφού στην Ένωση θα το σκεφτούν αν τα «θέλω» του Μπογέ πέσουν γύρω στις 500.000 και καταφέρει έναν δανεισμό από την Τορίνο με οψιόν που δεν θα ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ, με την συναίνεση πάντα της Τορίνο που θα πρέπει πρώτα να του ανανεώσει τυπικά το συμβόλαιο.