Ποιοι είναι οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης

Η Ελληνική Λύση έχει τρεις γυναίκες  και 7 άνδρες βουλευτές.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου Ελληνική Λύση κατάφερε την είσοδό του στην ελληνική βουλή. Ως εκ τούτου σήμερα ορκίζονται οι δέκα βουλευτές του.

Η Ελληνική Λύση έχει τρεις γυναίκες  βουλευτές. Την Αλεξοπούλου Αναστασία – Αικατερίνη που εξελέξη στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, τη Μαρία Αθανασίου που εξελέγη Δυτικό Τομέα της Αθήνας και τη Σοφία-Χάιδω Ασημοκοπούλου η οποία εξελέγη στη Β’ Πειραιώς.

Η Αλεξοπούλου Αναστασία – Αικατερίνη

 

 

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επέλεξε την έδρα της Λάρισας όπου και το κόμμα εξέλεγε βουλευτή.

 

Ο Βασίλης Βιλιάρδος είναι οικονομολόγος και επιχειρηματίας. Δραστηριοποιήθηκε στο εξωτερικό και μέχρι πρότινος εργαζόταν ως σύμβουλος εκδόσεων σε εταιρίες στην Ελλάδα. Εξελέγη βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης.

 

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χήτας παρουσίαζε επί σειρά ετών αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση του Makedonia TV, πριν αποδεχτεί την πρόταση του Κυριάκου Βελόπουλου και βρεθεί υποψήφιος στην Β’ Θεσσαλονίκης, όπου και εξελέγη βουλευτής.

 

 

Ο Δημήτρης Βαγενάς που εκλέχτηκε στον Νότιο Τομέα της Αθήνας κατάγεται από την Πάτρα και εργάστηκε στο παρελθόν στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Ο νέος εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου φαίνεται πως είχε περάσει στο παρελθόν και από το ΛΑΟΣ, του Γιώργου Καρατζαφέρη.

 

Ανάμεσα στα προβεβλημένα ονόματα της Ελληνικής Λύσης και ο πρώην αξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού και επί σειρά ετών τηλεπαρουσιαστής δελτίων ειδήσεων σε περιφερειακά κανάλια Αντώνης Μυλωνάκης, που εξελέγη στην Α’ Ανατολικής Αττικής.

 

Στις Σέρρες, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου εξέλεξε έναν ακόμη βουλευτή, τον επίσης δημοσιογράφο, Κώστα Μπούμπα. Η Ελληνική Λύση πραγματοποίησε τα υψηλότερα ποσοστά της σε περιφέρειες στη Βόρεια Ελλάδα.

 

 

Δημοσιογράφος τη Θεσσαλονίκη είναι και ο βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης Απόστολος Αβδελάς. Μέχρι πρότινος εργαζόταν σε ραδιοφωνικό σταθμό τόσο στο αθλητικό, όσο και στο πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν και στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk