Το φετινό καλοκαίρι για την Ευρωλίγκα είναι ιδιαίτερα καυτό. Οι ομάδες της διοργάνωσης έχουν πάρει μπρος για τα καλά, ξοδεύουν αρκετά χρήματα και ανακοινώνουν μεταγραφές εντυπώσεων αλλά και ουσίας.

Δύο τέτοιες κινήσεις φέρεται πως έχει κάνει ήδη ο Ερυθρός Αστέρας. Συγκεκριμένα δημοσίευμα από την Σερβία τονίζει ότι η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Στέφαν Γιόβιτς!

Όπως το τονίζει το www.crvenazvezdainfo.com οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου είναι σε συζητήσεις με τους δύο, με τον Τεόντοσιτς μάλιστα να είναι ακόμα πιο κοντά στο να πει το πολυπόθητο «ΝΑΙ». Τις επόμενες ώρες θα φανεί εάν θα βγει λευκός καπνός στις δύο υποθέσεις, με τους Σέρβους να είναι υπεραισιόδοξοι για την τελική έκβαση των δύο υποθέσεων και να υποστηρίζουν ότι ίσως ανακοινωθούν τα χαρμόσυνα μαζί την Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει γραφτεί στην χώρα του Μίλος ήδη πως σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, η οποία κυμαίνεται περίπου στο επίπεδο εκείνης του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Τόμιτς να του δίνει 1.2 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο.