Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς τον αναλαμβάνει χρέη πόιντ γκαρντ, αφού οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν απέκτησαν κάποιον αξιόλογο παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Ρατζόν Ρόντο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Ο προπονητής των «λιμνανθρώπων», Φρανκ Φόγκελ, μίλησε στο γνωστό ειδησιογραφικό πρακτορείο «ESPN» για τις συγκεκριμένες φήμες, λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο σχέδιο, ωστόσο φαίνεται πως με τα λεγόμενα του το αφήνει ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο «βασιλιάς» θα είναι από εκείνους που θα έχουν τη μπάλα στα χέρια τους και πως δεν πρόκειται να του το στερήσει.

Πλέον αναμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει ο 46χρονος τεχνικός, αφού πρόκειται για μια πολύ κομβική θέση και σίγουρα με τον ΛεΜπρόν στο παρκέ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, μιας και ζητά να έχει πολύ ώρα τη μπάλα στα χέρια του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φρανκ Φογκέλ για τον ΛεΜπρόν:

«Δεν έχουν παρθεί αποφάσεις σχετικά με τη βασική πεντάδα και δεν υπάρχει σχέδιο να ξεκινά ο ΛεΜπρόν στη θέση του πόιντ γκαρντ. Έχουμε συζητήσει για πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς, αλλά είναι πραγματικά πολύ νωρίς για να λάβουμε οριστικές αποφάσεις.

Θα είναι από τους παίκτες που θα κρατούν την μπάλα, όπως ακριβώς το έκανε σε όλη του την καριέρα. Δεν πρόκειται να του ζητήσουμε να κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει στο παρελθόν».