«Το Matsuhisa Mykonos έχει σχεδόν όλες τις πρωτιές! Αρχικά είναι το πρώτο Matsuhisa στην Ευρώπη. Ηταν η ναυαρχίδα μας, μετά ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα. Εδώ γνωρίσαμε μια αδιανόητη αναγνώριση και επιτυχία, στη Μύκονο ήρθαν όλες οι προτάσεις για συνεργασίες. Αν δεν υπήρχε αυτό το εστιατόριο σε αυτό το ξεχωριστό νησί, ίσως να μη γινόταν αυτή η διεθνής επιτυχία. Επειτα είναι το πρώτο open air εστιατόριο που ανήκει στην αλυσίδα μας. Η Μύκονος είναι μαγική. Αλήθεια, έχει κάτι το μοναδικό, κάτι που δεν έχω δει αλλού. Η ξεχωριστή της ενέργεια, η απαράμιλλη ομορφιά της, εκείνο το γαλήνιο αίσθημα που σου προκαλεί. Κάθε φορά που προσγειώνομαι στη Μύκονο και με αγκαλιάζει το φως του νησιού, συγκινούμαι αληθινά».

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο διάσημος ιάπωνας chef και entrepreneur μιλάει στον Λευτέρη Τρίγκα για τον ρόλο που έπαιξε το Νησί των Ανέμων στη διεθνή επαγγελματική του επιτυχία και δεν παραλείπει να αποθεώσει τις ελληνικές γεύσεις:

«Λατρεύω την ελληνική κουζίνα! Μάλιστα όταν βρίσκομαι σε ελληνικό έδαφος θέλω να τρώω μόνο ελληνικά πιάτα, και το κάνω με μεγάλη λαχτάρα. Οσο κοινότοπο και να σας φανεί, δύσκολα θα κάτσω σε ένα τραπέζι που δεν έχει χωριάτικη σαλάτα, η φέτα είναι μοναδική!».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»