• Αναζήτηση
 • Μπ. Αλεξάτος στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε την κοινωνία όρθια

  Στην εκπομπή One Direct φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Αλεξάτος. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στις Τζίνα Μοσχολιού και Ελένη Στεργίου, και αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, έκανε λόγο για «πραγματική κρίση»

  Στην εκπομπή One Direct φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Αλεξάτος. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στις Τζίνα Μοσχολιού και Ελένη Στεργίου, και αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, έκανε λόγο για «πραγματική κρίση», σημειώνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση έπραξε ορθώς με την έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ για να περάσει το μήνυμα ότι «δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε οποιαδήποτε αμφισβήτηση τόσο του εθνικού χώρου μας όσο και αυτού της Κυπριακής Δημοκρατίας».

  «Μέχρι τώρα είχαμε μόνο λεκτικές απειλές, τώρα είχαμε πράξεις» εκ μέρους της Αγκυρας, είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την άποψη πως η αντίδραση της ΕΕ οφείλεται εν μέρει στην άμεση κινητοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης. Μιλώντας δε για την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως «στόχος μας ήταν να βγούμε από τα μνημόνια, γεγονός που το καταφέραμε», τονίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «επαναδιαπραγματεύθηκε με τους θεσμούς και πήρε καλύτερους όρους, κρατώντας την κοινωνία όρθια».

   

  Πηγή: onetv.gr

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk