Την επιστροφή της Άνα Λαζάρεβιτς στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Η Σέρβα αθλήτρια είχε αποχωρήσει πριν από δυο χρόνια με δάκρυα στα μάτια από τους «ερυθρόλευκους», όμως πλέον έπιασε ξανά λιμάνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Λαζάρεβιτς. Η αθλήτρια πετοσφαίρισης από τη Σερβία (ημερομηνία γέννησης 4/7/1991) που αγωνίζεται ως ακραία, επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, μετά από δυο χρόνια».

Από την πλευρά της η 28χρονη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τονίζοντας:

«Πρώτα από όλα είμαι υπερβολικά χαρούμενη που θα έχω άλλη μια ευκαιρία να φορέσω και πάλι τα ερυθρόλευκα. Ήξερα ότι θα γύριζα πίσω μια μέρα και να που συνέβη και επιστρέφω στον Ολυμπιακό για αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους και τη Θύρα 7! Ελπίζω ότι θα έχουμε μια ακόμα εξαιρετική σεζόν και θα κατακτήσουμε πολλά τρόπαια, όπως έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός».

Πάντως, η επιστροφή της Σέρβας αθλήτριας στον Ολυμπιακό είχε προαναγγελθεί μερικές ώρες νωρίτερα, όταν οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν με ένα πολύ ευρηματικό τρόπο τη μεταγραφή

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου ανάρτησαν φωτογραφία από το τελευταίο της παιχνίδι με τους Πειραιώτες, γράφοντας στο μήνυμα: «Σταμάτα να κλαις Άνα! Επιστρέφεις σπίτι»!