Το Περιστέρι έφτασε μια ανάσα από ένα ακόμα break στην έδρα της ΑΕΚ, αλλά τελικά ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην παράταση με 91-83.

Ο προπονητής των ηττημένων στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε τόσο στο ματς κόντρα στην Ένωση, όσο και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Αγραβάνη αλλά και το βάρος που σηκώνει στους ώμους του ο 18χρονος Ζώης Καράμπελας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεδουλάκης για:

Την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει. Αν υπάρχει ένα στοιχείο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι είναι τα λάθη. Αλλά υπάρχει εξήγηση γιατί έχουμε λιγοστέψει τα γκαρντ και αυτό το πληρώνουμε. Κέρδισε ο πιο τυχερός. Το ματς πήγε στην παράταση. Εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Το Περιστέρι δημιουργείται με παιδιά που δεν έχουν εμπειρία. Η ΑΕΚ είχε περισσότερο βάθος γιατί έπαιξε ο Χάντερ και ο Ρος. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τον κορμό του Περιστερίου και τον Γιάννη Αγραβάνη: «Ο Αγραβάνης δεν ανήκει σε εμάς. Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος μαζί του γιατί έχει φτάσει να παίζει πεντάδα σε εμάς. Για εμάς αυτά τα παιχνίδια είναι καλό για εμάς. Τα παιδιά μας… απομυθοποιούνται. Κάθε φορά αυτό δίνει μεγαλύτερο φρόνημα. Εμείς φτιάχνουμε μια ομάδα. Φέτος πήγαμε παραπάνω και σήμερα ήμασταν σοβαροί».

Για το… θερμό περιστατικό με τον Σαντ-Ρος: «Ο Ζώης είναι ένα παιδί 18 ετών. Ο Χάντερ είναι δικαιολογημένος να αντιδράσει γιατί έφαγε μια δυνατή. Του Χάντερ είναι δικαιολογημένο. Όλοι οι άλλοι λειτουργούν πυροσβεστικά. Είναι εύκολο να κάνεις το σκληρό στον Ζώη. Δεν δικαιολογείται γιατί ο Σαντ Ρος ήταν ήρεμος. Αυτό του είπα και εγώ».

Για τον νεαρό Καράμπελα, αποκάλυψη της ομάδας: «Δεν είναι αυτοσκοπός η θέση. Αυτοσκοπός είναι να παίζουν τα μικρά παιδιά στην ομάδα. ο Ζώης έχει ένα βάρος. Καταλαβαίνω πως αρέσει η ιστορία του, αλλά έχει ένα βάρος. Θα το περάσει αυτό με τα παιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένοι που με έναν κουμανταδόρο 18 χρονών κρατιόμαστε. Τον έχουμε και παίρνει προσπάθειες, δημιουργεί. Αυτό θα το βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Θέλει προσοχή. Ο Ζώης έχει βάρος επάνω του».