Το προσεχές Σάββατο 15/6 ο Σέρχιο Ράμος θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Πίλαρ Ρούμπιο.

Ο γάμος -που θα τελεστεί στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης- είναι το event της χρονιάς στην Ισπανία και θα παραβρεθοιύν πρώην και νυν αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και της Μπαρτσελόνα (λόγω συνύπαρξης με τον Ράμος στην Εθνική). Θα καταγραφεί όμως και μία ηχηρή απουσία, καθώς δεν εστάλη προσκλητήριο στον Ρονάλντο. Για την ακρίβεια θα υπάρχει ένας Ρολάντο, αλλά θα είναι ο Βραζιλιάνος, το «φαινόμενο»…

Ο Κριστιάνο δεν θα παραβρεθεί, καθώς όπως λέγεται οι δύο πρώην καλοί φίλοι και συμπαίκτες στη Ρεάλ, ψυχράθηκαν μετά τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου στη Γιουβέντους.
Κατά τ’ άλλα ο Σέρχιο Ράμος έχει καλέσει στον γάμο του τον, για δύο χρόνια συμπαίκτη του, Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη σύζυγό του, Βικτόρια.

Επίσης, καλεσμένος είναι και ο… αιώνιος εχθρός (μόνο σε συλλογικό επίπεδο) του Ράμος, Ζεράρ Πικέ μαζί με τη Σακίρα, αλλά θα υπάρχει μία μεγάλη και μη αναμενόμενη απουσία.

Οι καλεσμένοι συνολικά θα είναι 500, μεταξύ των οποίων και οι Ζινεντίν Ζιντάν, Λούκα Μόντριτς, Τζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς, Φερνάντο Ιέρο, ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Όσον αφορά τον Κασίγιας ίσως να μην μπορέσει να παρευρεθεί εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Μην ξεχνάμε ότι η σύζυγός του, Σάρα Καρμπονέρο, έχει κι αυτή θέματα υγείας καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.