Αν υπάρχει μία ομάδα που έχει εντυπωσιάσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στην Ελλάδα, αυτή είναι ξεκάθαρα ο Άρης. Οι άνθρωποι του ακολουθούν τη πετυχημένη συνταγή της περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να την αλλάξουν.

Δυο είναι οι βασικές άξονες με βάση τους οποίους ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Σάββα Παντελίδη. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν να ταιριάζουν στη φιλοσοφία του παιχνιδιού της ομάδας και να είναι καλύτεροι από τους νυν υπάρχοντες, προκειμένου να κάνουν τη διαφορά.

Αυτό φαίνεται ότι έγινε, στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί η εικόνα για όλους και για όλα είναι το γήπεδο, στις περιπτώσεις των Ντάνιελ Σούντγκρεν, Λερίν Ντουάρτε και Μπράουν Ιντέγε. Με αποτέλεσμα οι κινήσεις αυτές να ανεβάζουν επίπεδο τον Άρη.

Ειδικά σε οτι αφορά τον Νιγηριανό επιθετικό, που στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα. Καταρχάς χρειάστηκε να γίνει η οικονομική υπέρβαση για να έρθει ο παίκτης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τις 500.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους που θα δοθούν στον παίκτη. Επιμένω στο μαζί με τα μπόνους, γιατί αυτό θα είναι το πόσο που θα εισπράξει ο παίκτης στη περίπτωση που η επόμενη αγωνιστική περίοδος κυλήσει ιδανικά και για τον ίδιο και για τον Άρη.

Ακόμα, πριν να μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του με τον Άρη, ο Νιγηριανός επιθετικός θα περάσει απο όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να επιβεβαιωθεί αυτό που λένε οι εκπρόσωπο του, για τη πολύ καλή κατάσταση στη οποία βρίσκεται.

Ο Ιντεγε, πάντως, είναι πολύ σημαντική κίνηση για τον Άρη, είναι μεταγραφή ξεκάθαρα απο το πάνω ράφι. Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στη διάθεση του έναν απο τους κορυφαίους επιθετικούς στην Ελλάδα.

Αν ο Ιντέγε φτάσει στο 60 με 70% του παίκτη που είδαμε στον Ολυμπιακό, τότε θα κάνει πλάκα σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα.