• Αναζήτηση
 • Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στον τελικό

  Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις τιμωρίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για όσα έγιναν στα επίσημα του ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου.

  Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στον κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. 26.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Δικέφαλος του βορρά και 6.000 η Ένωση.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠAOK-AEK, o οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 11/5/2019.

  Kηρύσσει τις εγκαλούμενες Π.Α.Ε. με τις επωνυμίες “Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.” και “Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.” πειθαρχικά ελεγκτέες για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα.

  Επιβάλλει α) στην πρώτη εγκαλούμενη “Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.” συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ και β) στη δεύτερη εγκαλούμενη “Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.” χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk