Αντίθετα με τις πληροφορίες του ελληνικού ρεπορτάζ, που θέλει τον Ισμαέλ Σίλβα να βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ (σύμφωνα και με αναρτήσει μάλιστα του Γιώργου Σαββίδη στα social media από την προηγούμενη εβδομάδα…), τα ρωσικά ΜΜΕ έχουν διαφορετική γνώμη.

Ο Αχμάντ Αϊνταμίροφ (γενικός διευθυντής και διευθύνοντας σύμβουλος της Αχμάτ Γκρόζνι) σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για τον Βραζιλιάνο χαφ!

«Όλα όσα γράφονται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες δεν λένε όλη την αλήθεια. Αν υπάρξει κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον, θα το συζητήσουμε, αλλά προς το παρόν όλα είναι σε επίπεδο φημών», επισήμανε.

Η δήλωση βέβαια ερμηνεύεται και ως ότι τα ΜΜΕ λένε ένα μεγάλο κομμάτι της αλήθειας για τον ΠΑΟΚ και τον Σίλβα.

Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες για τον Σίλβα, κάτι το οποίο πάντως δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση της Αχμάτ Γκρόζνι, η οποία δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της.

Ακόμη υπάρχει μια μικρή διαφορά στην οικονομική προσφορά του ΠΑΟΚ στον παίκτη, καθώς αυτός αξιώνει 800.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Δικέφαλος του προσφέρει 500.000 ευρώ.