Όρεξη για καζούρα είχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ.

 Μιλώντας στον παλαίμαχο άσο, Γκάρι Λίνεκερ, ο Αιγύπτιος αποφάσισε να… πικάρει τον Χάρι Κέιν, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ανώτερος από τον επιθετικό της Τότεναμ.
«Θα μπορούσε κάποιος από τη Λίβερπουλ να πει ότι δεν θα ήθελε να τον βρει μπροστά του ή ότι θέλει ν’ αντιμετωπίσει την πιο δυνατή Τότεναμ» ανέφερε ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής και νυν παρουσιαστής, με τον Σαλάχ να τονίζει:

«Εγώ θέλω να παίξει, το προτιμώ. Εμείς είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Είναι καλό για τον ανταγωνισμό όταν παίζεις απέναντι σε κορυφαίους παίκτες. Ο Χάρι Κέιν έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι κορυφαίος για την ομάδα του και για το αγγλικό ποδόσφαιρο… πριν επιστρέψω εγώ στην Αγγλία» ανέφερε ο Αιγύπτιος με καθαρά χιουμοριστικό τόνο.

No Filter UCL: Tottenham vs Liverpool, Episode One

After two of the greatest Champions League semi-finals in history, the main event closes in ?⚪️ Pochettino? Klopp⚪️ Son? Salah#NoFilterUCL follows the headline acts ahead of Saturday night’s showdown…

Δημοσιεύτηκε από BT Sport στις Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019