• Αναζήτηση
 • Formula 1 : Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Λάουντα

  Στο γκραν πριν του Μονακό (26/5) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκι Λάουντα

  Τη Δευτέρα (20/5) ο Νίκι Λάουντα ο θρυλικός οδηγός, άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη σε όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου και όχι μόνο αθλητισμού.

  Πριν την έναρξη του κυριακάτικου (26/05) γκραν πρι του Μονακό, αποφασίσθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή, , ενώ μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει και ένας… θορυβώδης αποχαιρετισμός από τον κόσμο.

  Παράλληλα οι περισσότερες ομάδες θα αγωνιστούν με κόκκινο χρώμα στο halo των μονοθεσίων, ενώ το όνομα του θρυλικού Αυστριακού βρίσκεται σε πολλά σημεία των μονοθεσίων.

  Ο Λάουντα, ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες και χαρακτήρες που ανέδειξε η Formula 1, ο οποίος επέστρεψε μετά την φωτιά που πήρε το μονοθέσιό του στο γκραν πρι του Νίρμπουργκρινγκ το 1976, για να κατακτήσει στη συνέχεια άλλους δύο τίτλους, μετά τον πρώτο με την Ferrari το 1975, απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 70 ετών.

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk