Ο Νίκος Τζώρτζογλου έδωσε συνέντευξη και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου μπαράζ στο Γεντί Κουλέ μεταξύ ΟΦΗ και Πλατανιά που βρήκε τους μελανόλευκους θριαμβευτές, σε ένα ματς όπου η διαιτησία… πρωταγωνίστησε.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κλείνοντας κατακεραύνωσε την απόπειρα αναδιάρθρωσης που επιχειρεί η κυβέρνηση μέσω του υφυπουργού Βασιλειάδη, όπως και τα όσα γίνονται στην ΕΠΟ και της ΚΕΔ με τον αρχιδιαιτητή Περέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τζώρτζογλου:

Για το μπαράζ και τη σημασία της παραμονής του ΟΦΗ στη Superleague: «Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που μεγαλώσαμε και αγαπάμε, είναι η ομάδα του τόπου μας. Ο Πλατανιάς έχει συμπάθειες ως ομάδα του νησιού και γιατί εκπροσωπεί ένα μικρό δήμο της Κρήτης. Είναι πολύ σημαντική η παραμονή, ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί ο Πλατανιάς είναι πολύ καλή ομάδα και φάνηκε και από την διακύμανση του σκορ».

Για τις αποφάσεις του Κομίνη και το πέναλτι που έδωσε στον ΟΦΗ: «Ο Κομίνης είχε μια κακιά διαιτησία στο μπαράζ, ανάλογη με το παιχνίδι της Τούμπας που έκρινε τον τίτλο. Αυτό θα πρέπει να το δουν αυτοί οι αναρμόδιοι της ΚΕΔ, αυτοί οι υψηλόμισθοι, δεν βλέπω να κάνουν κάποια αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ πιστεύω πως έχουμε μια συνδιοίκηση με τους ξένους, άσχετα αν κάποιοι ψήφισαν τον Γραμμένο. Ουσιαστικά πρόεδρος είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης και αυτοί που εποπτεύουν φαίνεται πως δεν το κάνουν καλά, εποπτεύουν ψαροταβέρνες.

Είμαι απογοητευμένος, ο Γραμμένος και οι συνεργάτες του θα μπορούσαν να αλλάξουν αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά δεν το κάνουν. Δεν τιμάει κανέναν αυτή η συνδιοίκηση και κοστίζει ακριβά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣ Ηρακλείου παίρνει 10.000 ευρώ τον χρόνο από την ΕΠΟ, τον μισθό που παίρνει μηνιαίως ο Μέλο Περέιρα. Δεν υπάρχει κάποια μορφή αντίδρασης στο συμβούλιο κόντρα στους υπεύθυνους της FIFA. Αυτή η συμπεριφορά των ξένων προσβάλλει τους Έλληνες, τον Γραμμένο και τους συνεργάτες του. Με λυπεί αυτό το γεγονός, λυπεί και άλλους που δεν μιλάνε».

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την επιχειρούμενη αναδιάρθρωση: «Όλο αυτό το σχέδιο έχει και θετικά μέσα. Για μένα η ένστασή μου ήταν ο χρονικός ορίζοντας που έγινε αυτό. Οι ομάδες είχαν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους και στην ουσία εκβιαστικά δέχθηκαν την αναδιάρθρωση. Οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής που έκαναν πρωταθλητισμό, με αυτό το σχέδιο θα παίξουν στην ίδια κατηγορία».