• Αναζήτηση
 • Ο Βατούτιν αποκάλυψε ενδιαφέρον από ΝΒΑ για Ιτούδη

  Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για το μέλλον του Ιτούδη και αποκάλυψε ότι αρκετές ομάδες από το ΝΒΑ έχουν στο μπλοκάκι τους το όνομα του Ελληνα τεχνικού

  Ο Δημήτρης Ιτούδης οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας και όπως είναι λογικό ανέβασε στα ύψη τις μετοχές του στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

  Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν, ο Ελληνας τεχνικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμα και ομάδων από το ΝΒΑ!

  Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ μιλώντας για το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη εξέφρασε την επιθυμία του ο 48χρονος τεχνικός να παραμείνει στο τιμόνι της ρώσικης ομάδας, ωστόσο, επισήμανε ότι δεν θα είναι εύκολο να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Και αυτό διότι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας τον έχει κάνει περιζήτητο και το όνομά του υπάρχει ακόμα και στα μπλοκάκια ομάδων του ΝΒΑ!

  Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η τρέχουσα σεζόν θα τελειώσει με τον Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ, αυτό σας το εγγυώμαι. Δεν είμαι ο μάνατζερ του, αλλά από αυτά που άκουσα και ξέρω, υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον γι ‘αυτόν από ομάδες του NBA. Δύο τίτλοι σε πέντε χρόνια δεν είναι λίγο, από την στιγμή που και πριν από την ΤΣΣΚΑ το βιογραφικό του ήταν αρκετά πλούσιο. Ελπίζω, όμως, να καταλήξουμε σε συμφωνία, παρόλο που πρόκειται για έναν δρόμο με αμφίδρομη κίνηση».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk