Κατά την αποχώρηση του από την εφτάωρη συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας, ο πρόεδρός της, Ιγκόρ Ντόντικ, τέθηκε στη διάθεση των δημοσιογράφων.

Αναφορικά με την υπόθεση των «αιωνίων» και την επιθυμία τους να γίνουν μέλη της ABA League τόνισε ότι «ξεκινήσαμε να συζητούμε για το συγκεκριμένο θέμα και βρήκαμε ότι έλειπαν κάποια έγγραφα. Συμφωνήσαμε λοιπόν να πάμε με τους κανονισμούς και έτσι θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για αυτό στην επόμενη συνέλευσή μας».

Αναφορικά με όσα έγιναν στην κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, ο Ντόντικ είπε: «Είχαμε έναν εποικοδομητικό διάλογο με όλους τους συμμετέχοντες και μονο η Μέγκα Μαξ δεν έφτασε έγκαιρα στην συνέλευση. Έστειλαν γραμμένες κάποιες προτάσεις που θα τεθούν υπό ψήφιση. Πήραμε κάποιες αποφάσεις. Τελειώσαμε το συμβούλιο έτσι γιατί δεν μπορούσαμε να ψηφίσουμε (σ.σ. λόγω της αποχώρησης της Μπουντούτσνοστ). Εχουμε την υποχρέωση του μάνατζμεντ και της λίγκας, για την τήρηση των κανονισμών και την προληψη να μην έχουν παρόμοια γεγονότα με αυτά που έγιναν στον τελευταίο τελικό».

Μάλιστα ο Ντόντικ σχολίασε ότι η αποχώρηση του εκπροσώπου της Μπουντούτσνοστ ουσιαστικά έφερε την ηρεμία στην συνέλευση γιατί έπεσαν οι τόνοι, ενώ προανήγγειλε πως αναμένονται αλλαγές στο μάνατζμεντ της Αδριατικής Λίγκας με νέες προτάσεις να πέφτουν στο τραπέζι.