Η «Ντενέρις Ταργκάριεν» του Game of Thrones, – κατά κόσμον γνωστή Εμίλια Κλαρκ – απέρριψε την πρόταση να πρωταγνωστήσει στην ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι», όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter.

Ο λόγος πίσω από αυτήν την επιλογή, έχει να κάνει με το Game of Thrones και τις γυμνές σκηνές του ρόλου της στη διάσημη σειρά.

«Την τελευταία φορά που ήμουν γυμνή μπροστά στην κάμερα στο Game of Thrones ήταν πριν πολύ καιρό, και παρόλα αυτά είναι η μοναδική ερώτηση που με ρωτάνε ακόμα, επειδή είμαι γυναίκα. Και είναι απίστευτα ενοχλητικό και το έχω σιχαθεί, επειδή το έκανα για τον χαρακτήρα – δεν το έκανα ώστε κάποιος τύπος να μπορεί να τσεκάρει το στήθος μου, για όνομα του Θεού».

Στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, η Εμίλια Κλαρκ γύρισε αρκετές γυμνές σκηνές, για τις οποίες η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι φοβόταν ότι θα την χαρακτηρίσουν και θα την εγκλωβίσουν για πάντα.

«Έκανα πολύ λίγες και μπήκα σε καλούπι για μια ζωή, οπότε το να πω ναι στο 50 Shades, όπου ολόκληρη η ταινία έχει να κάνει με τον αισθησιασμό και το σεξ και το γυμνό και όλα αυτά, με έκανε να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω εθελοντικά σε αυτήν την κατάσταση και μετά να μην καταφέρω ποτέ να κοιτάξω στα μάτια κάποιον και να πω «όχι, δεν μπορείς να συνεχίσεις να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση» », είπε.

Οι ερωτικές σκηνές στο Game of Thrones

Μιλώντας στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live!, με αφοπλιστική απλότητα και ειλικρίνεια, η Εμίλια Κλαρκ μίλησε πρόσφατα για τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισε, κατά τη διάρκεια τω ερωτικών της σκηνών στο Game of Thrones.

Ένα από αυτά ήταν στις ερωτικές σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή της Κιτ Χάρινγκτον που υποδύεται τον Τζον Σνόου. Όπως εξήγησε, οι δυο τους είναι συνάδελφοι αλλά και φίλοι αρκετά χρόνια πλέον και αυτό λειτουργεί μάλλον αποτρεπτικά στις ερωτικές σκηνές.

Όπως είπε, όταν καλούνται να φιληθούν συνήθως τους πιάνουν τα γέλια από την αμηχανία. «Τον γνωρίζω έξι ολόκληρα χρόνια και είμαι κολλητή με την κοπέλα του. Είναι πολύ αφύσικο και περίεργο να γυρίζουμε ερωτικές σκηνές» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Κλαρκ.

Η μεγαλύτερη όμως δυσκολία που η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε, ήταν η παρουσία της αδερφού της στα πλατό του Game of Thrones, κατά τη διάρκεια των επίμαχων σκηνών.

Ο αδερφός της Κλάρκ, είναι cameraman και όπως λέει ήταν υπέροχο που δούλευαν μαζί, αλλά όχι όλες τις ώρες αφού όταν έπρεπε να σταθεί γυμνή απέναντι στις κάμερες ή έπρεπε να γυρίσει κάποιες ερωτικές σκηνές η αμηχανία χτυπούσε κόκκινο.

View this post on Instagram

3 more sleeps. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on