Σισέ : «Σαν πατέρας ο Μαρτίνς, όνειρο ζωής η Εθνική Σενεγάλης»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε για τη σχέση του με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και για τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σισέ : «Σαν πατέρας ο Μαρτίνς, όνειρο ζωής η Εθνική Σενεγάλης»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε για τη σχέση του με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και για τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Το όνειρό του ζει στον Ολυμπιακό ο Παπέ Αμπού Σισέ, με τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ να έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τους Ερυθρόλευκους και μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις να έχει κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο υψηλόσωμος άσος των Πειραιωτών με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, τόνισε ότι είναι όνειρο ζωής να εκπροσωπεί τη χώρα του, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, νιώθει σαν πατέρα του τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος του στάθηκε και ήταν δίπλα του στη γέννηση της κόρης του.

Παράλληλα, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη Γαλλία και μάλιστα εξιστόρησε μία συγκλονιστική ιστορία. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, όταν είχε πάει σε μία ομάδα να δοκιμαστεί, είχε κοιμηθεί έξω στη βροχή, καθώς δεν υπήρχε χώρος για να μείνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Εθνική ομάδα Σενεγάλης και το Κόπα Άφρικα: «Είναι όνειρο ζωής για μένα και μεγάλη περηφάνια που εκπροσωπώ την χώρα μου. Έχω λάβει μέρος στο Κόπα Άφρικα U20 το 2015 αλλά εδώ πρόκειται για πιο υψηλό επίπεδο».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη Γαλλία: «Πήγα για να κάνω την προσπάθειά μου σε μία από αυτές τις ομάδες (σ.σ. δεν ήθελε να πει ποια) αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν θέση και έπρεπε να φύγω. Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να ταξιδέψω και ο τότε αθλητικός διευθυντής με άφησε να κοιμηθώ έξω στη βροχή, λέγοντάς μου πως δεν είχε χώρο για εμένα. Με άφησαν να κοιμηθώ έξω με τη βροχή και δύσκολες συνθήκες. Ήταν δύσκολο αλλά εμένα με έκανε πιο δυνατό όλο αυτό. Μετά ήρθε η δοκιμή στην Αζαξιό. Η ομάδα με αγκάλιασε, μου έδωσε συμβόλαιο, έγινε η οικογένειά μου και με στήριξε.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς και το μέλλον του: «Είναι σαν πατέρας μου. Οδήγησε μάλιστα αρκετές ώρες για να βρεθεί δίπλα μου όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Προσωπικά δεν θέλω να προτρέχω ούτε να βιάζομαι στην ζωή μου και την καριέρα μου. Οι ατζέντηδές μου χειρίζονται το μέλλον μου αλλά εάν έχω την ευκαιρία για να πάω σε πιο υψηλό ακόμα και σε πιο μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη τότε γιατί όχι;»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr