Ενημερωτικές εκπομπές

«Αυτοψία»

ALPHA 23.15

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή «Αυτοψία» θα είναι ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ως πολίτης που θέτει εαυτόν στη διάθεση των πολιτών του Πειραιά, διεκδικώντας την ψήφο τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη Πειραιάς Νικητής, μιλά για ό,τι τον αφορά και ό,τι αφορά την πολιτική σκηνή της χώρας, τον πόλεμο που δέχεται από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, για τα μέσα ενημέρωσης, τον Δήμο Πειραιά, το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

 

«Open mind»

OPEN, 23.00

Η Ελλη Στάη φιλοξενεί στην εκπομπή της την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, η οποία μιλά για το οικονομικό «πακέτο Τσίπρα», για τη μετωπική πολιτική σύγκρουση, για το στοίχημα των ευρωεκλογών και την επόμενη μέρα. Στη συνέχεια στο πλατό της εκπομπής οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής Ρένα Δούρου και Γιώργος Πατούλης διασταυρώνουν τα ξίφη τους δέκα ημέρες πριν από τις κάλπες.

Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

ΑΝΤ1, 18.30

Η Μαρίνα είναι αγχωμένη που θα συναντήσει ξανά τη Μελίτη. Παράλληλα, η Κάτια μετανιώνει για τη συμπεριφορά της απέναντι στη Μαρίνα και καταρρέει ψυχολογικά. Ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Ρένας, ενώ ο Μιχάλης μαθαίνει ότι κόβεται ο ρόλος του από τη σειρά. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης πιέζει τη Σοφία να δεχτεί οικονομική βοήθεια για το μωρό και η Κάτια παίρνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με το αν θα πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τη σχέση τους.