• Αναζήτηση
 • Λυχναράς: «Κανένα νομικό κενό στην προσφυγή του Ολυμπιακού»

  Ο νομικός σύμβουλος του Λαυρίου, Άρης Λυχναράς, δικαιώνει τη θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι η επικύρωση της βαθμολογίας από τον ΕΣΑΚΕ είναι αυθαίρετη.

  Ο νομικός σύμβουλος της ομάδας του Λαυρίου, Άρης Λυχναράς, με δηλώσεις του έξω από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα νομικό κενό στην προσφυγή των Πειραιωτών και πως αν τελικά ο Ολυμπιακός δικαιωθεί, τότε η 26η αγωνιστική θα πρέπει να επαναληφθεί.

  «Δεν γνωρίζω τι ισχυρίζονται από τον ΕΣΑΚΕ, όμως είναι γεγονός ότι η αγωνιστική επαναλαμβάνεται αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ. Δεν υπάρχει νομικό κενό. Δεν έχει σχέση αν το έχει αναφέρει ή όχι ο Ολυμπιακός στην προσφυγή του. Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός τότε θα πρέπει να επαναληφθεί η αγωνιστική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  Η τοποθέτηση του Λυχναρά, ουσιαστικά δικαιώνει την θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που υποστηρίζει εδώ και καιρό πως η διεξαγωγή των πλέι οφ είναι αυθαίρετη, από την στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk