Απόψε το βράδυ περιμένουμε αγωνιωδώς τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από την πανέμορφη Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love» ενώ η Κύπρος διαγωνίζεται με την εκρηκτική Τάμτα και το «Replay».

View this post on Instagram

Go deep with me #betterlove #teamgreece #16 #lucky16 #votenumber16

A post shared by Katerine Duska (@katerineduska) on

Οι δύο αποστολές σήμερα θα δώσουν απόψε τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οι πρόβες δίνουν και παίρνουν, ενώ πολλές είναι και οι αλλαγές που πρέπει να ενσωματωθούν γρήγορα, γεγονός που μερικές φορές επιφέρει.. εντάσεις. Χθες Δευτέρα, έγινε η πρόβα τζενεράλε και δυστυχώς υπήρχαν προβλήματα και παρατράγουδα σε πολλές χώρες που συμμετέχουν.

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ, αποκάλυψε έναν καυγά που ξέσπασε στα παρασκήνια και αφορούσε την σκηνοθεσία.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Η μία πρόβα της Ελλάδας με την μεσημεριανή και με την βραδινή δεν είχε καμία σχέση… Θεωρώ ότι είναι η πιο βελτιωμένη σκηνοθετικά πρόβα του πρώτου ημιτελικού, που είναι ένας ημιτελικός με μεγάλα προβλήματα από πολλές αποστολές…», ενώ αποκάλυψε ότι: « Χθες άκουσα έναν καυγά μιας χώρας που δεν της άρεσαν καθόλου τα πλάνα της.»

Μάθετε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο.