• Αναζήτηση
 • Eurovision: Άναυδη η Ντούσκα σε ερώτηση δημοσιογράφου

  Με στόμα ανοιχτό έμεινε η Κατερίνα Ντούσκα, τραγουδίστρια της ελληνικής αποστολής στην Eurovision, στην ερώτηση δημοσιογράφου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision να πλησιάζει, η Κατερίνα Ντούσκα, τραγουδίστρια της ελληνικής αποστολής, αποκάλυψε «στην Φωλιά των Κου Κου» ότι έπαθε σοκ όταν άκουσε την ερώτηση ενός δημοσιογράφου.

  View this post on Instagram

  Live for the mess ⚔️ 🌸⚔️ #betterlove

  A post shared by Katerine Duska (@katerineduska) on

  Δεν ήταν απλώς απρόσμενη, όπως δήλωσε και η ίδια, αλλά εξήγησε πως προσπαθούσε να σκεφτεί εάν έχει καταλάβει καλά την λέξη που της είπαν.

  Η ερώτηση του δημοσιογράφου αφορούσε το σκηνικό της ελληνικής αποστολής και κανένας δεν θα μπορούσε να διανοηθεί την ερώτηση που ακολούθησε.

  «Με ρώτησαν αν το σκηνικό μας εσκεμμένα παραπέμπει σε προφυλακτικό», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

  Παρ’ όλα αυτά, η Κατερίνα Ντούσκα χαίρεται που ο καθένας βλέπει το σκηνικό της Ελλάδας από διαφορετική οπτική γωνία και πιστεύει ότι το θεατρικό στήσιμο βγαίνει στο μόνιτορ.

  Η εκπρόσωπός μας έκανε και αναφορά στα πλάνα, τα οποία δεν κολακεύουν ιδιαίτερα το σκηνικό μας, και τόνισε πώς θα ζητήσουν να γίνουν αλλαγές, «Τα πλάνα μας αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετούν την αφήγηση στο βαθμό που θέλουμε».

  Τέλος, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι συναγωνιζόμαστε χώρες εύπορες αλλά «κάνουμε ό,τι μπορούμε με τα λιγότερα, για να κάνουμε αίσθηση».

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk