Αυλαία ρίχνει μετά από πέντε χρόνια επιτυχίας η κωμική σειρά «Το σόι σου». Πριν από λίγο ο σταθμός ενημέρωσε τους συντελεστές για την απόφαση του αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες του Alpha αποφάσισαν την ολοκλήρωση της αγαπημένης σειράς όχι λόγω των τηλεθεάσεων, αντιθέτως παρέμενε σταθερά στις πρώτες θέσεις στους πίνακες της Nielsen, αλλά θεώρησαν ότι δεν θέλουν η σειρά να κουράσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά και την απόφαση του Ανδρέα Γεωργίου να ρίξει αυλαία και στο δημοφιλές «Τατουάζ» οι άνθρωποι του Alpha αποφάσισαν να ανανεώσουν, εν μέρει, την prime time ζώνη του σταθμού.

Ετσι λοιπόν, εκτός από το «Ελα στη θέση μου» – για το οποίο έχουν ήδη πέσει οι πρώτες υπογραφές για του χρόνου – και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, θα είναι οι δύο σειρές που θα συνεχίσουν να μας κρατούν συντροφιά από το φθινόπωρο.

Μετά από έναν χρόνο αναβολών το καθημερινό «Κρατάς μυστικό;», σε σενάριο των Ελενας Σολωμού και Παναγιώτη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου, θα έρθει στη μικρή οθόνη. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα μέσα Μαίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η φωτογράφηση των πρωταγωνιστών. Το cast απαρτίζουν οι: Μαρία Καβογιάννη, Ταξίαρχος Χάνος, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ντορέτα Παπαδημητρίου και Τραϊάνα Ανανία.

Η απουσία του «Σόι σου» και του «Τατουάζ» δημιουργούν κενό στο πρόγραμμα του σταθμού με τους ιθύνοντες του Alpha να αναζητούν τις δύο σειρές που θα «κλείσουν» τις τρύπες.