Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου τελικού της Volleyleague με αντίπαλο τον Πανναξιακό.

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την ομάδα της Νάξου, με στόχο την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μετά την κατάκτηση του 9ου διαδοχικού Κυπέλλου στις Σέρρες θέλει να φέρει στο Λιμάνι και το πρωτάθλημα για να πανηγυρίσει την επίτευξη του 7ου σερί νταμπλ!

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Σέρβο προπονητή αφορούν στις απουσίες των τραυματιών Σάσκια Χίπε και Κατερίνας Γιώτα. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του ενόψει του πρώτου τελικού, ανέφερε: «Eίμαστε έτοιμοι για τη έναρξη των πλέι οφ στη διάρκεια των οποίων θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τη δυναμική της ομάδας μας για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος για μια ακόμα φορά. Παρά τις απουσίες έχουμε την ποιότητα και τις λύσεις για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και περιμένουμε το Σάββατο τον κόσμο μας να έρθει στο Ρέντη και να μας στηρίξει στην προσπάθεια για την πρώτη νίκη».