Δεκτό έγινε το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για μετάθεση της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλο, ενώ παράλληλα πήρε αναβολή κατά μια ημέρα και η αναμέτρηση του Εργοτέλη με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα, το αίτημα που είχε καταθέσει ο «Γηραιός» για μετάθεση της αναμέτρησης με το Βόλο από την Κυριακή στη Μ. Δευτέρα έγινε τελικά δεκτό, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις.

Βέβαια, χρειάστηκε η εντολή του υπουργείου Αθλητισμού και το αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ώστε να ληφθεί η εν λόγω απόφαση, με τον αγώνα τελικά να διεξάγεται την πρώτη ημέρα της Μ. Εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε πως σε συνέχεια εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (αριθμ. πρωτ. 3592/19/832 & 3560/19/833660 ), τα οποία αφορούν στη μετάθεση του αγώνα της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ», για λόγους τήρησης της τάξης και της προστασίας των φιλάθλων, ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019″.

Η ανακοίνωση για το Εργοτέλης Γ.Σ. 88 – Α.Ε. Καραϊσκάκης: “Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν των ανωτέρω εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προκειμένου να εξασφαλισθεί η ισονομία και η αξιοπιστία του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μετά τη μετάθεση του αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ» ο αγώνας της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE μεταξύ των «ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 – ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου Κρήτης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019».