Μπορεί η σεζόν να μην έχει τελειώσει ακόμα, ο Ατρόμητος ωστόσο ανακοίνωσε από τώρα το πρόγραμμα της καλοκαιρινής του προετοιμασίας δείχνοντας ότι έχει ανέβει οργανωτικά επίπεδο.

Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στις 20 Ιουνίου, ώστε να γίνει πλήρης ιατρικός έλεγχος, με το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας να πραγματοποιείται στο Μαζαράκη.

Στις 29 θα μεταβούν στο εξωτερικό ώστε να ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Αυτή τη στιγμή στα υπόψιν της ομάδας βρίσκονται 3 προπονητικά κέντρα, 2 στην Αυστρία, 1 στη Γερμανία, τα οποία θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία της ομάδας, προκειμένου να επιλέξει το καλύτερο.

Ο Ατρόμητος ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στις 25 Ιουλίου, όταν και δίνει το πρώτο εκ των δύο ματς για τα προκριματικά του Europa League, με την ρεβανς να διεξάγεται την 1η Αυγούστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ατρόμητου:

Α’ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (Από 20 Ιουνίου μέχρι 28 Ιουνίου)

20 Ιουνίου Επιστροφή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο για πλήρη ιατρικό έλεγχο

21 Ιουνίου Ολοκλήρωση ιατρικών ελέγχων σε όλους τους ποδοσφαιριστές

22 Ιουνίου Διεξαγωγή εργομετρικών τεστ στον εξοπλισμένο χώρο του προπονητικού κέντρου

23 Ιουνίου Ατομική ενδυνάμωση και χαλάρωμα στο SPA

24 Ιουνίου Πρωινή προπόνηση στο Μαζαράκη και απογευματινή προπόνηση και αγιασμός στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με την παρουσία κόσμου

25-28 Ιουνίου Διπλές προπονήσεις στο Μαζαράκη με πρωινό και γεύμα στο προπονητικό κέντρο

Β’ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (Από 29 Ιουνίου μέχρι 8 Ιουλίου)

29 Ιουνίου Αναχώρηση για προπονητικό κέντρο του εξωτερικού

1 Ιουλίου Πρώτο φιλικό

4 Ιουλίου Δεύτερο φιλικό

7 Ιουλίου Τρίτο φιλικό

8 Ιουλίου Επιστροφή την Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας θα πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές προπονήσεις με εξειδίκευση στη φυσική κατάσταση και στις τακτικές.

Τα προπονητικά κέντρα που θα εξεταστούν διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συστήματα εκγύμνασης και αποκατάστασης.

Όλα τα κέντρα έχουν ξεχωριστά Spa center με πισινές αποκατάστασης για πλήρη επαναφορά του αθλητή μετά από μια κουραστική προπόνηση, σάουνες, τζακούζι εσωτερικού τύπου, γυμναστήριο με καινούργια όργανα γυμναστικής, δωμάτια μασάζ και φυσικοθεραπευτήριο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

9 Ιουλίου Ρεπό

Από 10 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία στη χώρα μας για τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού του Europa League με προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο.

13 Ιουλίου Διεξαγωγή φιλικού

18 Ιουλίου Διεξαγωγή φιλικού

25 Ιουλίου 1ος αγώνας 2ου προκριματικού γύρου Europa League

1 Αυγούστου 2ος αγώνας 2ου προκριματικού γύρου Europa League.