Το “BHMAgazino” έρχεται μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ» και αυτή την Κυριακή, όπως πάντα εντυπωσιακό, «ιδιαίτερο», με αποκλειστικά θέματα. Η νεαρή Λατίνα super star Eiza Gonzalez, είναι στο εξώφυλλο. Η Gonzalez, Μεξικανικής καταγωγής, έγινε διάσημη και στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια, μέσα από δημοφιλή Λατινοαμερικάνικη σειρά. Τώρα είναι πανέτοιμη να κατακτήσει το Hollywood, δίπλα σε big stars. Οι νέες της ταινίες «ανήκουν» σε μεγαλοπαραγωγούς και φέρουν τις υπογραφές διάσημων σκηνοθετών. Είναι η Eiza η διάδοχος της Σάλμα Χάγιεκ;

Το “BHMAgazino” μετά την καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων, έχει αφιερώσει αρκετά θέματά του στη Γαλλία. Η Πόλη του Φωτός παραμένει πάντα γοητευτική και ένας πολυαγαπημένος τόπος διακοπών.

Το “Hotel Costes” στο κέντρο της πόλης, διακοσμημένο σε στυλ μπαρόκ, είναι πόλος έλξης για μεγαλοεπιχειρηματίες και το κορυφαίο fashion crowd.

Ένα πλούσιο αφιέρωμα στον στρατηγό Σαρλ Ντε Γκολ, ο οποίος πριν 50 ακριβώς χρόνια εγκατέλειψε την εξουσία.

Οι διεθνείς Έλληνες σε…νέες περιπέτειες. Ο γλύπτης Τάκης εγκαινιάζει μεγάλη έκθεση στην Tate Modern. Ο Yorgo Τλούπας σχεδιάζει για το “Vanity Fair” και κατακτά το Παρίσι.

Ποιο είναι το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την πασχαλινή Σονάτα του Μέντελσον;

Banco Santander. Η Τράπεζα των τεχνών και των… πρωταθλητών.

Τα ωραιότερα ανδρικά δώρα της αγοράς και τα καλύτερα ροζέ κρασιά, μέσα από τις πολύτιμες «συμβουλές» Έλληνα σομελιέ…