Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή»

ANT1, 20.45

Η Αννα κρίνεται ένοχη απ’ τον εισαγγελέα και προφυλακίζεται μέχρι τη δίκη, όμως ο Πέτρος αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την ενοχή της. Παράλληλα ο Χάρης αρνείται να δεχθεί τη νέα κατάσταση φέρνοντας σε δύσκολη θέση όσους είναι γύρω του. Ο Χρήστος που υποστηρίζει σθεναρά την αθωότητα της Aννας, αποφασίζει να παραιτηθεί απ’ την εταιρεία.

Ξένες ταινίες

«Στα όρια του αύριο»

OPEN, 21.00

Σε ένα κοντινό μέλλον μία εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη και είναι αδύνατον να νικηθεί. Ο Γουίλιαμ Κέιτζ (Τομ Κρουζ) είναι αξιωματικός του στρατού, χωρίς όμως να έχει πολεμήσει, μέχρι τη μέρα που θα συμμετάσχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας. Αφού σκοτώνεται, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά και ξανά. Σε κάθε μάχη, ο Κέιτζ βελτιώνει την απόδοσή του χάρη στις συμβουλές της πολεμίστριας Ειδικών Δυνάμεων Ρίτα Βρατάσκι (Εμιλι Μπλαντ). Η κάθε επανάληψη τους φέρνει ένα βήμα πιο μπροστά στην εξέλιξη της μάχης. (ΗΠΑ, 2014, 113′)

«Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007:
Επιχείρηση χρυσά µάτια»

ΕΡΤ2, 22.30

To Σιδηρούν Παραπέτασμα έχει πέσει, δίνοντας τη θέση του σ’ έναν καινούργιο κόσμο. Τα πολιτικά παιχνίδια παραχωρούν τη θέση τους σε απίστευτες συνωμοσίες με σκοπό το κέρδος. O πράκτορας 007 καλείται να αντιμετωπίσει τη μαύρη αγορά πυρηνικών όπλων, πίσω από την οποία κρύβεται η Μαφία. Οι παλιοί αντίπαλοι γίνονται τώρα οι καλύτεροι φίλοι ενώ οι παλιοί σύμμαχοι μετατρέπονται σε άσπονδους εχθρούς. Πρωταγωνιστούν οι Πιρς Μπρόσναν, Φάμκε Γιάνσεν, Ιζαμπέλα Σκορούπκο, Τζούντι Ντενς, Σον Μπιν, Τσέκι Καριό, Ρόμπι Κολτρέιν, Γκότφριντ Τζον, Αλαν Κάμινγκ, Ντέσμοντ Λιουέλιν. (ΗΠΑ/Αγγλία, 1995, 123′)