Ξένη σειρά

«Η εξαφάνιση»

ΕΡΤ2, 22.30

Βρισκόμαστε στο 2015 και παρότι ο Ζυλιέν δεν είναι καλά στην υγεία του, είναι αποφασισμένος να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι. Ενα τηλεφώνημα του Ζυλιέν κάνει την Τζέμα να βγει από τον λήθαργο, ενώ έναν χρόνο αργότερα ο Ζυλιέν ακόμα ψάχνει για τον τρίτο του ύποπτο, όταν πέφτει πάνω σε ένα γνωστό όνομα. Ο χρόνος όμως τελειώνει, καθώς αμφισβητείται η πνευματική του υγεία ακόμα και από φίλους. Θα βρει κάποιον να τον ακούσει; Θα προλάβουν να βρουν το χαμένο κορίτσι; Στο μεταξύ, η συμπεριφορά του Μάθιου γίνεται όλο και πιο ακραία.

Ελληνική σειρά

«Μην ψαρώνεις»

ΑΝΤ1, 21.45

Ο Διονύσης θα αρχίσει να έχει κάποιες αναλαμπές και όλοι θα αρχίσουν να βλέπουν πιο αισιόδοξα την κατάστασή του. Ολοι, εκτός από τον Μανώλη, ο οποίος θα δει την οικογένεια Αγραφιώτη να τρώει χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ετσι, όταν η Στέλλα ζητήσει να περάσουν το βράδυ σπίτι της, μόνοι τους, αυτός θα δεχθεί. Ενα όνειρο όμως που θα δει ο Μανώλης θα μετατραπεί στον απόλυτο εφιάλτη για τη Στέλλα. Παράλληλα, ο Πέτρος ξυπνάει φουλ ερωτευμένος με τη Μήτσι, ενώ εκείνη νιώθει πια το ακριβώς αντίθετο για αυτόν.

Ξένη ταινία

«The nice guys»

STAR, 22.50

Στο Λος Αντζελες της δεκαετίας του 1970, ο Χόλαντ Μαρτς, ένας νεαρός ντετέκτιβ, και ο Τζάκσον Χίλι, ένας μπράβος, από ένα παιχνίδι της τύχης καταλήγουν να συνεργάζονται στην υπόθεση αναζήτησης ενός κοριτσιού αλλά και στην έρευνα για τον θάνατο μιας πορνοστάρ. Οι δύο υποθέσεις δείχνουν αρχικά να μη σχετίζονται αλλά τελικά το αταίριαστο δίδυμο θα αποκαλύψει μια μεγάλη συνωμοσία. Πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου, Ματ Μπόμερ, Ανγκούρι Ράις. (ΗΠΑ, 2016, 106′)