Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ΑΝΤ1, 18.30

Η Κάτια τρομοκρατεί τη Λίλιαν ότι θα χάσει το παιδί της και την πιέζει να το πάρει και να εξαφανιστούν απ’ όλους. Η Λίλιαν πανικοβάλλεται. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συνεχίζει το παιχνίδι του με τη Ρία, που γοητευμένη από εκείνον, αρνείται να πιστέψει στα λόγια της Σοφίας ότι ο Δημήτρης την κοροϊδεύει. Η Ελλη επιτίθεται στη Μαρίνα για την προοπτική να γνωρίσουν τα παιδιά της τη χαμένη αδερφή τους. Η Κάτια υπόσχεται στην Ελλη ότι θα εμποδίσει το παιδί αυτό να φτάσει στη Μαρίνα.

 

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»

ALPHA, 21.00

Ο Ηλίας και η Καίτη περνούν ένα ρομαντικό βράδυ, όταν ξαφνικά ο Ηλίας σπάει το δόντι του. Ψάχνουν για οδοντίατρο, μα αντιλαμβάνονται ότι κανένας οδοντίατρος δεν πρόκειται να δεχτεί τον Ηλία, επειδή τους έχει «ταράξει» στα πρόστιμα. Ο Αγγελος ανακοινώνει στη Βέλη ότι έχουν ξεμείνει και εκείνη πεισμώνει να βρει λεφτά με κάθε τρόπο. Το αυτοκίνητο του Μηνά μένει και μαθαίνει από το συνεργείο πως, λόγω παλαιότητας, είναι πιο βολικό να το πετάξει παρά να το φτιάξει. Η κατάσταση από τη μία τον στενοχωρεί, αλλά από την άλλη σκέφτεται ότι θα γλιτώσει από τις αγγαρείες της Βούλας.

Ξένη ταινία

«Αμνησία»

STAR, 23.15

Η Κριστίν ξυπνάει κάθε πρωί χωρίς να θυμάται τι έχει γίνει την προηγούμενη μέρα εξαιτίας ενός ατυχήματος. Δίπλα της είναι ο άνδρας της Μπεν, ο οποίος της εξηγεί ότι περνάει ένα μετατραυματικό σοκ και πρέπει να παραμένει στο σπίτι. Ομως όταν ένας γιατρός τη βοηθάει να ανακτήσει σταδιακά τη μνήμη της, η ηρωίδα ανακαλύπτει ότι κάποιος επιχείρησε να τη σκοτώσει. Αυτό θα την κάνει να αμφισβητήσει τα πάντα και να αναζητήσει την αλήθεια. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Στρονγκ, Κόλιν Φερθ, Νικόλ Κίντμαν, Αν-Μαρί Νταφ. (Αγγλία / ΗΠΑ / Γαλλία / Σουηδία, 2014, 85′)