Ξένη σειρά

«Fargo»

ΕΡΤ2, 22.30

Ο Μάλβο βάζει σε εφαρμογή το τέλειο σχέδιό του ενώ ο Λέστερ επιχειρεί να καταστρώσει ένα δικό του. Ο Γκας με τη Μόλι συμμαχούν στο Ντουλούθ.

Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση μου»

ALPHA, 20.00

Το αιμάτωμα του Αχιλλέα έχει υποχωρήσει και ο Βλάσης ετοιμάζει γλέντι στο μαγαζί του Θοδωρή για να το γιορτάσουν. Ο Μίμης επηρεάζει τη Μίκα λέγοντάς της… αλήθειες για τον γάμο της. Ο Ζούβας συνεχίζει το σχέδιο που έχει καταστρώσει με τη Ζέφη, όμως δεν έχει υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα «Σύλβια». Βάνα και Ζέφη προσπαθούν να βρουν μια λύση στα οικογενειακά τους προβλήματα, όμως οι κατακτήσεις της Ζέφης δεν την αφήνουν σε ησυχία. Η Ρενάτα περιμένει τα νέα της Λατάνιας με ανυπομονησία, μόνο που η Λατάνια υποκύπτει στους εκβιασμούς της Φαίης και του Αντρέα.

Ξένη ταινία

«Η Τζέιν πήρε το όπλο της»

STAR, 23.00

Η Τζέιν (Νάταλι Πόρτμαν) ζει σε μια απομονωμένη φάρμα στην Αγρια Δύση με τον σύζυγό της Μπιλ (Νόα Εμεριχ) και τη μικρή τους κόρη. Οταν ο Μπιλ επιστρέφει βαριά τραυματισμένος στο σπίτι τους ύστερα από μια συνάντηση με τον αμείλικτο Τζον Μπίσοπ (Γιούαν Μακ Γκρέγκορ) και τη συμμορία του, η Τζέιν ξέρει ότι ο Μπίσοπ δεν θα σταματήσει μέχρι να τους δει όλους νεκρούς. Αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να προστατέψει την οικογένειά της, στρέφεται για βοήθεια στον Νταν (Τζόελ Ετζερτον), έναν άνδρα που σημάδεψε το παρελθόν της. Oσο οι δυο τους οχυρώνουν το σπίτι, τα παλιά τους συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και η Τζέιν θα αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον άνδρα της και στον παλιό της έρωτα. (ΗΠΑ, 2015, 87′)