Ελληνική σειρά

«Πέτα τη φριτέζα»

ANT1, 21.45

Ενα έκτακτο δελτίο για επερχόμενο καταστροφικό τυφώνα στο Φτασμένο φέρνει τους κατοίκους στα όριά τους και ο φόβος μαζί με  την ειλικρίνεια χτυπάνε κόκκινο. Η σχέση της Θάλειας και του Φίλιππου φτάνει στα όριά της και η Ζαμπέλα αποκαλύπτει στον Αλέκο ένα μυστικό που έκρυβε. Η Φάλον είναι αποφασισμένη αυτές τις τελευταίες στιγμές να τις περάσει με τον Αντρέα. Πώς θα αντιδράσει εκείνος; Στην αναμονή του φοβερού χτυπήματος ο Κίμωνας αποκαλύπτει στον Φίλιππο κρυφές ενέργειες σχετικά με τη φυλακισμένη Σελίνα.

Ξένες ταινίες

«Οι επόµενες τρεις µέρες»

OPEN, 21.00

Τρία χρόνια μετά την καταδίκη της γυναίκας του (Ελίζαμπεθ Μπανκς) για έναν φόνο τον οποίο εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε, ο Τζον Μπρέναν (Ράσελ Κρόου) απελπισμένος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της, συμβουλεύεται έναν σκληρό εγκληματία (Λίαμ Νίσον) που έχει καταφέρει να αποδράσει από τη φυλακή επτά φορές. Χωρίς να αποθαρρύνεται από τις μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας, καταστρώνει ένα περίπλοκο σχέδιο απόδρασης και βυθίζεται σε έναν επικίνδυνο κόσμο, θέτοντας σε κίνδυνο τα πάντα. (ΗΠΑ, 2010, 133′)

«Κινγκ: Μια ιστορία εκδίκησης»

STAR, 23.00

Εχοντας χάσει ξαφνικά κάθε επαφή με τη μικρότερη αδελφή του, ο Τζέικομπ Κινγκ φτάνει στο Λος Αντζελες από τη Νότια Αφρική, αποφασισμένος να ανακαλύψει τι της έχει συμβεί. Σε λιγότερο από 24 ώρες μαθαίνει τις τελευταίες κινήσεις της και συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα ήταν άσχημα μπλεγμένη στον βρώμικο υπόκοσμο της πόλης. Απτόητος, παρά τις προειδοποιήσεις όσων γνωρίζουν να τα παρατήσει, ο Τζέικομπ Κινγκ συνεχίζει τις έρευνές του. Χωρίς να υπολογίζει τίποτε, σε επτά ημέρες ξεπερνά όλα τα εμπόδια, μαθαίνει την τραγική αλήθεια και παίρνει την εκδίκησή του. Πρωταγωνιστούν οι Τσάντγουικ Μπόουσμαν, Λουκ Εβανς, Τερέζα Πάλμερ, Τομ Φέλτον, Αλφρεντ Μολίνα. (Αγγλία / Γαλλία / Βέλγιο / ΗΠΑ, 2016, 91′)