Πρωτάθληµα Super league

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

ΕΡΤ1, 19.00

Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»

ΕΡΤ2, 20.00

Λίγο προτού ξεκινήσουν το χτίσιμο του νέου τους σπιτικού στη γη που αγόρασαν, ο αστυνόμος Μέρντοχ και η ιατροδικαστής Ογκντεν καλούνται να διαλευκάνουν μια σειρά φόνων και γνωρίζουν τους νέους τους γείτονες από την καλή κι από την ανάποδη.

Ξένες ταινίες

«Σταχτοπούτα»

ALPHA, 21.00

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η ορφανή Ελα προσπαθεί να στηρίξει τον πατέρα της. Οταν ο ίδιος μετά από καιρό τής ανακοινώνει ότι έχει πρόθεση να ξαναπαντρευτεί, η Ελα είναι πρόθυμη να γνωρίσει τη νέα της οικογένεια. Η άφιξη όμως της λαίδης Τρεμέιν με τις δύο κακομαθημένες κόρες της δεν είναι όπως το είχε φανταστεί. Οταν μάλιστα χάσει στη συνέχεια και τον πατέρα της, η Ελα βλέπει τη ζωή της να υποβιβάζεται από τη μητριά της στη χειρότερη θέση του σπιτιού. Η τυχαία συνάντησή της στο δάσος με έναν πρίγκιπα μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τη δική της ζωή, αλλά και ολόκληρου του βασιλείου, με έναν τρόπο που μόνο σε παραμύθι θα μπορούσε να συμβεί. Πρωταγωνιστούν οι Λίλι Τζέιμς, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κέιτ Μπλάνσετ, Ντέρεκ Τζάκομπι, Χόλιντεϊ Γκρέινγκερ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2015, 105′)

«Spider-man»

ΑΝΤ1, 24.00

Ο Πίτερ Πάρκερ ζει σε μια ήσυχη γειτονιά της Νέας Υόρκης με τον θείο και τη θεία του. Είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Μέρι Τζέιν Γουάτσον, που μένει στο διπλανό σπίτι, αλλά είναι πολύ ντροπαλός για να την προσεγγίσει. Σε ένα εργαστήριο γενετικής μια μεταλλαγμένη αράχνη τσιμπά τον Πίτερ, με αποτέλεσμα να αναπτύξει ειδικές ικανότητες αναρρίχησης και ευελιξίας, να μεταμορφωθεί σε άνθρωπο-αράχνη και να γίνει κυνηγός του εγκλήματος. Πρωταγωνιστούν οι Τόμπι Μαγκουάιρ, Γουίλεμ Νταφόε, Κίρστεν Ντανστ, Κλιφ Ρόμπερτσον, Ρόζμαρι Χάρις, Τζέιμς Φράνκο. (ΗΠΑ, 2002, 116′)