Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

ΑΝΤ1, 18.30

Ο Φώτης τσακώνεται με τη Μάρθα για το θέμα της δουλειάς. Η Κάτια πιέζει τον Σταύρο να πάρει την οικογένειά του και να φύγει. Η Ελλη ζηλεύει όταν βλέπει τον Αρη να μιλάει με μια κοπέλα στον Ομιλο, του κάνει σκηνή και του ανακοινώνει πως θα ψάξει να βρει άλλον προπονητή. Ο Σταύρος έχει μια εκ βαθέων συζήτηση με τη Μαρίνα, που αρχίζει να ελπίζει πάλι πως θα βρεθεί λύση για να είναι μαζί με το παιδί της.

Ταινία κινουμένων σχεδίων

«Ψάχνοντας την Ντόρι»

ALPHA, 21.20

Ενα χρόνο μετά την περιπέτεια του Νέμο, είναι η σειρά της Ντόρι να έρθει αντιμέτωπη με τη δική της «οδύσσεια». Κι αυτό θα συμβεί όταν κάποια στιγμή θυμηθεί ότι κάπου μέσα στον απέραντο ωκεανό έχει κι αυτή μια οικογένεια, που ίσως την ψάχνουν ή την περιμένουν. Η αναζήτηση της οικογενειακής εστίας ξεκινά, όμως η διαδρομή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού στον δρόμο της θα βρεθεί ένα τεράστιο ενυδρείο, ένα μυστηριώδες χταπόδι, μία φάλαινα μπελούγκα, ένας παράξενος καρχαρίας και κάποια άλλα πλάσματα, από τα οποία ο Νέμο και ο Μάρτιν θα προσπαθήσουν να τη σώσουν. (ΗΠΑ, 2016, 83′)

Ξένη ταινία

«Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ»

ΕΡΤ2, 22.30

Επειτα από μια άσκηση ρουτίνας, όπου δεν τα πάει τόσο καλά, ο Μποντ βρίσκεται σε κλινική έξω από το Λονδίνο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Εκεί παρατηρεί την περίεργη συμπεριφορά μιας νοσοκόμας σε κάποιον ασθενή. Οι εξελίξεις τρέχουν και καλείται να εντοπίσει δύο χαμένες πυρηνικές κεφαλές και να σώσει τον κόσμο από ενδεχόμενη πυρηνική απειλή. Πρωταγωνιστούν οι Σον Κόνερι, Κιμ Μπέισινγκερ, Μπάρμπαρα Καρέρα, Κλάους Μαρία Μπραντάουερ, Μαξ Φον Σίντοφ, Εντουαρντ Φοξ, Ρόουαν Ατκινσον, Μπέρνι Κάσεϊ, Αλεκ Μακόουεν. (Αγγλία, 1983, 137′)