Ξένη σειρά

«Η εξαφάνιση»

ΕΡΤ1, 22.30

Με τον Σαμ στο νοσοκομείο, η οικογένεια διαλύεται, καθώς αυτός αποδιώχνει τη γυναίκα και τον γιο του. Η Τζέμα αναγκάζεται να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη φριχτή αλήθεια για την καταστροφή που χτύπησε την οικογένειά της. Το 2016 ο Ζιλιέν και ο Στέφαν στο Ιράκ βρίσκουν κάτι που συνδέει την υπόθεση με δύο υπόπτους στη Γερμανία. Η Τζέμα συνεχίζει την έρευνά της με πάθος και με τεράστιες δυσκολίες ανακαλύπτει πως τα εγκλήματα του απαγωγέα των κοριτσιών είναι πολύ περισσότερα από ό,τι φανταζόταν. Θα καταφέρει να σώσει τη Σοφί;

Ελληνική σειρά

«Το τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Η απόπειρα εναντίον του Σωκράτη λήγει άδοξα, καθώς ο Σωκράτης όχι μόνο καταφέρνει να ξεφύγει αλλά τραυματίζει και τον Ορφέα με το μαχαίρι. Η Ειρήνη κρύβει τον Μανταρίνη στο σπίτι της κι αποφασίζει να εκδικηθεί τον Σέκερη για τη συμπεριφορά του απέναντί της. Ο Αλέξανδρος κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Αννα, ενώ εκείνη μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί πως τον έχασε οριστικά. Ο Θεοχάρης γυρίζει σπίτι, γεγονός που ανακουφίζει πολύ τον Μάριο. Ο Νικόλας επιστρέφει στην Αθήνα και αποφασίζει να βοηθήσει την Αθηνά να εντοπίσουν τον Μανταρίνη.

Ξένη ταινία

«Dredd»

STAR, 23.00

Σε ένα δυστοπικό μέλλον η Γη έχει βυθιστεί στο απόλυτο χάος και όλοι οι άνθρωποι μένουν σε μεγάλες πόλεις. Το έγκλημα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που το παλιό νομικό σύστημα καταρρέει και στη θέση του εφαρμόζεται ένα νέο, πολύ σκληρό, όπου ο δικαστής συγκεντρώνει, εκτός από τη δικαστική εξουσία, την αστυνομική και την εκτελεστική. Ο πιο σκληρός δικαστής είναι ο Ντρεντ. Πρωταγωνιστούν οι Καρλ Ούρμπαν, Λένα Χίντεϊ, Ολίβια Θέρλμπι. (Αγγλία / Νότια Αφρική, 2012, 85′)