• Αναζήτηση
 • ΔΗΜΑΡ: Όσοι ήταν σύνεδροι του ΚΙΝΑΛ δεν ανήκουν στη ΔΗΜΑΡ

  «Είναι αυτονόητο ότι όσα μέλη προέρχονται από τη ΔΗΜΑΡ και ήταν σύνεδροι στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, δηλαδή ενός άλλου κόμματους, δεν αποτελούν μέλη της ΔΗΜΑΡ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Aπό την πρώτη στιγμή της συνεδρίασης Κεντρικής Επιτροπής ομόφωνα διαπιστώθηκε ότι, μετά και το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, είναι αυτονόητο ότι όσα μέλη προέρχονται από τη ΔΗΜΑΡ και ήταν σύνεδροι στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, δηλαδή ενός άλλου κόμματους, δεν αποτελούν μέλη της ΔΗΜΑΡ και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Τα αντίστοιχα εξάλλου προβλέπονται και στο καταστατικό του ΚΙΝΑΛ». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά με φόντο τις απώλειες και τις αιχμές στελεχών της μετά το «σφράγισμα» του deal με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

  Υπενθυμίζεται ότι πηγές από το εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ σημειώνουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλοίωσε τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής, διαγράφοντας 30 από τα 81 μέλη της. Στους διαγραφέντες ήταν 14 μέλη που παρέμειναν στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και άλλοι.

  Με την κίνηση αυτή, σύμφωνα με στελέχη της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Θεοχαρόπουλος διαμόρφωσε μια Κεντρική Επιτροπή 51 μελών γεγονός που του εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία στην σημερινή συνεδρίαση. Μια συνεδρίαση που χαρακτηρίστηκε από ένταση. Είναι ενδεικτικό ότι οι πρώην βουλευτές Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρας ξεκαθάρισαν ότι δεν αποδέχονται τη σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ 25 από τους διαγραφέντες θα προχωρήσουν αύριο σε κοινή ανακοίνωση για τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk