Ξένη σειρά

«Οικογένεια Ντάρελ»  ΕΡΤ2, 21.00

Ο Ντόναλντ προσπαθεί μάταια να κάνει μάθημα με τον Τζέρι στη βεράντα, καθώς η προσοχή του μικρού αποσπάται από ένα γεράκι που επιτίθεται στις ενυδρίδες του. Ο Λάρι συνειδητοποιεί ότι θα δώσει τέλος στη σχέση του με τη Βασιλεία, ενώ ο Τζέρι ανακοινώνει ότι ο Ντόναλντ καταστρέφει τη ζωή του, επειδή ο έρωτάς του για τη Μάργκο δεν βρίσκει ανταπόκριση. Ο Χιου και ο Σπύρος ανταγωνίζονται για την προσοχή της Λουίζα και αποφασίζουν να διεξαγάγουν έναν αγώνα κρίκετ μεταξύ Ελλήνων και Βρετανών.

 

Ξένες ταινίες

«Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Τα διαμάντια είναι παντοτινά»  ΕΡΤ1, 17.00

Ο διαβόητος Μπλόμφελντ βρίσκεται στο Λας Βέγκας, απ’ όπου ελέγχει ένα ευρύτατο δίκτυο λαθρεμπορίου διαμαντιών. Με τα διαμάντια που έχει στην κατοχή του θέλει να κατασκευάσει μια καταστρεπτική συσκευή με ακτίνες λέιζερ. Η παγκόσμια ειρήνη απειλείται. Ο Πράκτορας 007 αναλαμβάνει να διερευνήσει την υπόθεση και να φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή, ταξιδεύοντας στο Αμστερνταμ, στο Λος Αντζελες και, φυσικά, στο λαμπερό Λας Βέγκας. Πρωταγωνιστούν οι Σον Κόνερι, Τζιλ Στ. Τζον, Λάνα Γουντ, Τσαρλς Γκρέι, Τζίμι Ντιν, Λόις Μάξγουελ, Μπέρναρντ Λι, Ντέσμοντ Λιουέλιν. (Αγγλία, 1971, 120′)

«Τρελό θηριοτροφείο: η νέα γενιά»

STAR, 23.15

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και έτσι ο Ράστι Γκρίνσγουολντ, ενήλικος πια, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του. Ελπίζοντας σε μια ταξιδιωτική εμπειρία που θα συσφίξει τους οικογενειακούς δεσμούς, ο Ράστι κάνει δώρο-έκπληξη στη σύζυγό του Ντέπι και στους δύο του γιους ένα ταξίδι στο αγαπημένο, οικογενειακό, αμερικανικό πάρκο, το Walley World. Η οικογενειακή εκδρομή είναι γεμάτη ατυχή αλλά ξεκαρδιστικά περιστατικά. Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Εντ Χελμς, Κριστίνα Απλγκεϊτ, Τσέβι Τσέις κ.ά. (ΗΠΑ, 2015, 91′)