Το «BHMAgazino» αυτής της Κυριακής, με Χέμσγουορθ και …χρυσούς κληρονόμους

Kαι αυτή την Κυριακή εντυπωσιακό, ανανεωμένο, λαμπερό!

Το “BHMAGAZINO” κυκλοφορεί και αυτή την Κυριακή εντυπωσιακό, ανανεωμένο, λαμπερό! Στο εξώφυλλο ο ωραιότερος σήμερα άνδρας στον πλανήτη. Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι άκρως γοητευτικός, αθλητικός, sexy. Ο διάσημος, πλέον ακριβοπληρωμένος 36χρονος ηθοποιός, δημοφιλής “Thor”, δαμάζει τα κύματα πάνω σε μια σανίδα του σερφ στις «επικίνδυνες» θάλασσες της Αυστραλίας, επιδεικνύοντας τους άψογους κοιλιακούς του. Στις εσωτερικές σελίδες, η γόνος της εμβληματικής τραπεζικής Δυναστείας Σάφρα, Λίλη Γκαμπριέλα, διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων, σε μια αποκλειστική συνέντευξη για τη δουλειά της και τα ονειρικά, καλοκαιρινά ταξίδια στη Σαντορίνη.

 

 

Η Λίλη-Γκαμπριέλα, γοητευτική, επιτυχημένη, πάμπλουτη, μιλάει λοιπόν από το Λονδίνο, αποκλειστικά στο “BHMAGAZINO”. Το Μουσείο Φερνάρ Λεζέ, τα εξαιρετικά εκθέματα και η γοητεία της Cote d’ Azur, εκεί όπου έζησαν και μεγαλούργησαν οι σημαντικότεροι ζωγράφοι όλων των εποχών. Η εικαστικός Μαρίτσα Τραυλού μιλάει για τη δουλειά της και φωτογραφίζεται αποκλειστικά στο εργαστήριό της, στην Ερμιόνη.

Goldman Sachs. Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου. Χρήμα, δύναμη, εξουσία και το …άκρως ενδιαφέρον βιογραφικό στελεχών που περιλαμβάνει μέχρι δραστηριότητες στη βιομηχανία του κινηματογράφου…

Και πολλά-πολλά άλλα θέματα, που αξίζει να διαβάσετε. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή, με το εντυπωσιακό “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί πάντα μαζί με το «ΒΗΜΑ».

 

 

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk