Ελληνική σειρά

«Μην ψαρώνεις»  ΑΝΤ1, 21.45

Η Νενέλα προσπαθεί να επαναφέρει τη μνήμη του Διονύση, θυμίζοντάς του τη χλιδάτη ζωή που έκαναν στην Εκάλη. Ο Διονύσης αδυνατεί να πιστέψει ότι ήταν απατεώνας και ότι εκείνος οδήγησε την οικογένειά του σε αυτή την κατάσταση. Ο Κωνσταντίνος βλέπει στο κινητό της Τάνιας το μήνυμα του Λεωνίδα και την αιφνιδιάζει. Τα ενοίκια για τους πάγκους στην Αγορά αυξάνονται επικίνδυνα και οι ιχθυοπώλες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Ξένες ταινίες

«The double»  OPEN, 21.00

Ενας εν αποστρατεία πράκτορας της CIA καλείται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τη δολοφονία ενός γερουσιαστή. Το έγκλημα μοιάζει να φέρει την «υπογραφή» του Κάσιους, ενός σοβιετικού επαγγελματία εκτελεστή, που θεωρούνταν νεκρός εδώ και χρόνια. Ο Σέπαρντσον αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον νεαρό πράκτορα του FBI Μπεν Γκίρι για να διαλευκάνουν μαζί το έγκλημα. Και ενώ έχουν τελείως διαφορετική τοποθέτηση απέναντι στην αποστολή τους, οι έρευνες και τα στοιχεία που έρχονται σταδιακά στο φως, θα οδηγήσουν σε αποκαλύψεις, ικανές να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή. Πρωταγωνιστούν οι Ρίτσαρντ Γκιρ, Τόφερ Γκρέις, Τόμερ Χασάν, Μάρτιν Σιν. (ΗΠΑ, 2011, 90′)

«Ο εκτελεστής»  STAR, 23.00

Η ακανόνιστη γραμμή μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού είναι βουτηγμένη στα ναρκωτικά, στη βία, στην παράνομη μετανάστευση, στη διαφθορά και στο απέραντο σκοτάδι. Η πράκτορας του FBI, Κέιτ Μέισερ, αφού κατάφερε να καταξιωθεί σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, αναλαμβάνει μια αποστολή υψίστης σημασίας. Στρατολογημένη από τον μυστηριώδη Ματ Γκρέιβερ, εντάσσεται σε μια ομάδα κατά του κλιμακούμενου πολέμου των καρτέλ ναρκωτικών. Με αρχηγό τον αινιγματικό Αλεχάντρο, η ομάδα βρίσκεται στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού με αποστολή να συλληφθεί ο πιο διαβόητος αρχηγός καρτέλ. Η ταινία ήταν υποψήφια για  Χρυσό Φοίνικα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. Πρωταγωνιστούν οι Εμιλι Μπλαντ, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζος Μπρόλιν, Τζον Μπέρνθαλ. (ΗΠΑ, 2015, 111′)