Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση µου»

ALPHA, 20.00

Ο Αχιλλέας, με τη βοήθεια του Βλάση, καταφέρνει να κρατήσει το μυστικό της υγείας του κρυφό από τη Ρενάτα. Ο Αντρέας έχει στριμώξει τον Δαμιανό και τη Φλωρέτα με άλλον έναν εκβιασμό. Η Σύλβια αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να φέρει κοντά τη Ζέφη με τον Ζαχαρία, ακόμα και πίσω από την πλάτη του Ζούβα. Η Μίκα μαθαίνει το σχέδιο του Βλάση να παγιδεύσει τη Φαίη και θέλει να τον βοηθήσει. Η Φαίη καλεί στο σπίτι της τον Βλάση και αυτή τη φορά πιστεύει πως ο Αντρέας δεν θα τους ενοχλήσει.

Ξένη σειρά

«Η εξαφάνιση»

ΕΡΤ2, 22.30

Μια νεαρή Βρετανίδα καταρρέει στον δρόμο μιας γερμανικής πόλης. Τη λένε Αλις Γουέμστερ και είναι εξαφανισμένη εδώ και 11 χρόνια. Η επιστροφή της προκαλεί τεράστια αναταραχή στην κοινότητα και βέβαια συγκλονίζει την οικογένειά της. Η Αλις φαίνεται πως κάτι ξέρει για την εξαφάνιση ενός άλλου κοριτσιού, της Σοφί Ζιρού. Ο γάλλος ντετέκτιβ Ζιλιέν Μπαπτίστ, που δεν ξέχασε ποτέ την υπόθεση αυτή, γυρίζει εσπευσμένα στη Γερμανία όταν μαθαίνει τα νέα.

Ξένη ταινία

«Δίδυμοι θρύλοι»

STAR, 23.00

Η ιστορία των πιο διάσημων μαφιόζων της Βρετανίας, των πανομοιότυπων δίδυμων Ρέτζι και Ρόνι Κρέι, στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’60. Ο Ρόνι μόλις αποφυλακίστηκε και τα δύο αδέλφια βρίσκονται αντιμέτωπα με τον Τσάρλι Ρίτσαρντσον και τη συμμορία του για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Ο κόσμος τούς αντιμετωπίζει ως εξέχουσες προσωπικότητες, κινούνται στα σαλόνια των ανώτερων κοινωνικών τάξεων, ενώ η επιρροή τους φτάνει μέχρι τα ανώτερα κλιμάκια του βρετανικού κατεστημένου. Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να τους σταματήσει. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χάρντι, Εμιλι Μπράουνινγκ, Τάρον Εγκερτον, Κόλιν Μόργκαν. (Αγγλία/ Γαλλία/ ΗΠΑ, 2015, 120′)